1. Amerikansk springer spaniel dogs
  2. Amerikansk springer spaniel retriever
  3. Amerikansk cocker spaniel – Rasinformation och specifika egenskaper | Hill's Pet
  4. Amerikansk springer spaniel hundar
  5. Amerikansk springer spaniel name

Vissa individer kan ibland bli problematiskt blyga, så se till att de tidigt socialiseras. Amerikanska cocker spaniels kan drabbas av ögon-, hud-, hjärt-, lever- och koaguleringssjukdomar, ortopediska problem, hypotyreos och epilepsi. Amerikanska cocker spaniels är en raserna som löper störst risk att drabbas av ett flertal hälsoproblem (på grund av mycket inavel). Det är väldigt viktigt att undersöka stamtavlan hos en amerikansk cocker spaniel innan du funderar på att köpa en eftersom du annars kan behöva betala tiotusentals kronor i veterinärsavgifter. Status: Vanlig Livslängd: 12 - 15 år Vikt: 11 - 14 kg Höjd: 35, 5 - 39 cm Ovanlig: Nej Päls: Lång Pälsvård: Varje dag I stan eller på landet: Båda Minimal storlek på boende: Litet hus Minimal storlek på trädgård: Stor trädgård Rastyp: Jakthund Storlek: Medel Energinivå: Medel Motionsbehov: Mer än 2 timmar Det finns inga recensioner för denna ras än. Klicka här för att skriva en.

Amerikansk springer spaniel dogs

amerikansk springer spaniel breeders

Amerikansk springer spaniel retriever

amerikansk springer spaniel breeds

Amerikansk cocker spaniel – Rasinformation och specifika egenskaper | Hill's Pet

Köp e-bok – 170, 42 CZK Skaffa ett tryckt exemplar av den här boken Amazon France Decitre Dialogues FNAC Mollat Ombres-Blanches Sauramps Hitta boken i ett bibliotek Alla försäljare » 0 Recensioner Skriv en recension AvBo Söderström Om den här boken Användningsvillkor Publicerad av Bonnier Fakta. Upphovsrätt.

Amerikansk springer spaniel hundar

Svar:Spanielhundar är trevliga och aktiva och flertalet tillhör grupp 8, stötande-, apporterande och vattenhundar, vilket betyder att de i grund och botten är jagande hundar. Utmärkande för den jagande spanieln är att den söker av området inom skotthåll för sin förare, stöter upp fågel och småvilt, håller sig stilla under uppflog och skott och apporterar därefter villigt bytet till föraren. Detta arbetssätt ställer höga krav på hunden, men spanieln är också överlag en lättlärd och samarbetsvillig hund. Även några raser från grupp 9, sällskapshundar, räknas som spanielhundar. Spanielgruppen omfattar flera olika raser där sjukdomsförekomsten varierar mellan raserna. Inom många av spanielraserna finns anlag för en del ärftliga ögonsjukdomar och avelsdjur ögonlyses före parning för att begränsa nedärvningen. Hos engelsk springer spaniel ser vi dessutom en ökad förekomst av grön starr jämfört med andra hundar. Gemensamt för engelsk cocker spaniel och amerikansk cocker spaniel är att de har tunga, lågt ansatta öron och mycket päls, vilket gör att de löper en ökad risk för att drabbas av öroninflammationer.

Amerikansk springer spaniel name

  1. Vad är depression chart
  2. Rödvinsfläckar, få bort rödvin! Tips | ICA Buffé
  3. Okq8.se/mina uppgifter
  4. Engelsk springer spaniel – Rasinformation och specifika egenskaper | Hill's Pet
  5. Extraföreställning: Batra & Robin | Malmö Live
  6. Var är det varmt i september 17
  7. Amerikansk springer spaniel
  8. Molly Sandén | SvD
  9. Bluetooth handsfree i bil - Elgiganten
  10. Jennifer lopez barn
  11. Amerikansk springer spaniel hundar
  12. Amerikansk springer spaniel rescue
amerikansk springer spaniel names
August 24, 2021