1. Mops valpar till salu blocket live
  2. Fritidshus till salu
  3. Mops valpar till salu blocket free
  4. Mops valpar till salu blocket 2018

Gå direkt till innehållet Lägg in annons Annonser Ny annons Meddelanden Sparade Alla Fritid & hobby Djur Hund Såld eller borttagen Västmanland Mops/Griffon mixvalpar 10 000 kr Kanske intressant istället? Liknande annonser i samma område

Mops valpar till salu blocket live

Hon säljes endast för att jag känner att hon behöver få mer tid Hon hon säljes INTE till ett hundgårdsliv utan skall bo tillsammans med sin familj som hon är van. Hon är är snäll mot alla hundar och katter Hon är född 2009-0427

Fritidshus till salu

Mvh Natacha Sundgren Trygg affär Ha inte för bråttom när du köper hund! Träffa hunden så många gånger det är möjligt i dess nuvarande hem innan du tar med den, hunden behöver tid att lära känna dig.

Tidigare annonser till salu Mops tik reg SKK Togs bort 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader Jag måste hitta en ny familj till vår tjej pga mitt jobb. Tiken är 5 år gammal, HELT rumsren, Frisk, har aldrig haft allergi eller någon annan sjukdom, har underbart personlighet, säljs veterinärbesiktigad. Utställd som valp med utmärkt resultat, föräldrar är championer, uppfostrad och kan kommando, har fått bara en familj som ägare dvs oss. Tänk på att alla hundar som har ingen stamtavla kan inte ställas ut och räknas som blandras hundar. Första kontakt vill jag har helst via e-mail. Hör gärna av dig om intresse finns. Ingen fodervärd och inga avbetalningar. Respektera detta. Priset är 8500 kr. Mops-blandisar 7 500:- MOPS - BLANDISAR Valparna är födda 28/9 det blev 7 stycken. 4 tikar och 3 hanar. Pappa- svart mops, Mamma- blandras. Vi har haft en kull med samma föräldrar och de valparna blev väldigt lyckade. Därför ville vi prova igen vilket vi gjorde med mycket gott resultat. Alla valpar är sålda!

Mops valpar till salu blocket free

En tröst till dig som inte fick en valp, nästa kull planeras till vintern/våren 2014/15. Passa på redan nu att anmäla intresse. Tack för alla mail och sms, tyvärr har vi inte hunnit med att svara er alla. Blandras hane 5 000:- Till försäljning i 20 dagar Söker nytt haem med ljus och lykta åt min lilla blandras hane av raserna shitzu/tibetanskspanniel/ mops. Han är drygt 2 år och helt underbar. Chippad/vaccinerad och nyklippt. Då jag fått annat arbete saknas tiden han behöver. Inga problem att vara hemma ensam. Van med barn/hundar/katter. Lugn och gosig och sitter gärna i knät eller ligger med i sängen och myser. Bild kan mailas/smsas och pris diskuteras. Mailkontakt i första hand där du/ni skriver lite om vad ni kan erbjuda Curt. Blandras mops och franskbulldog 6 500:- Till försäljning i 14 dagar Hej dags att sälja mina valpar de är 9 veckor gammla så de är leverens klara. Har haft 4 st valpar men har sålde 2 st redan. Har 2 st kvar som jag skulle behålla till mig själv men jag tycker att der är lite för jobbigt med små barn och valpar.

mops valpar till salu blocket 2016

Mops valpar till salu blocket 2018

Familjeuppfödda. Valparna är reg i SKK detta innebär att valparna är minst 8 veckor vid leverans, säljs med SKK:s köpeavtal, har stamtavla, är veterinärbesiktade, vaccinerade och id märkta, valparna är doldafel försäkrade. Vid leveransen lämnas bl. a matsedel och valpfoder till de första veckorna, mapp med goda råd, diverse broschyrer m. m. Endast seriösa köpare. Titta på vår hemsida och upplev dem där samt ring eller skriv ett mail. hemsida: mopsiki Mops valpar 8 veckor 9 500:- Till försäljning i 21 dagar Två söta mopsvalpar, en tik och en hane, finns till salu. De är uppvuxna med barn och katt, nästan helt rumsrena, glada och väldigt lättlärda. Föräldradjuren är friska och krya, finns att träffa. De är vid leverans Veterinär besiktade, chippade, vacinerade, avmaskade, alla intyg medföljer såklart. De är även 3 års dolda fel försäkrade. Filt som luktar mamma och syskon samt mat medföljer också. 9500 kr / st Har du ett kärleksfullt hem till våra små valpar, vänligen ring/maila. Mvh Rebecca m familj mops valpar 2 500:- Togs bort 6 år sedan Till försäljning i ett år Vi har 2 stycken underbara mopsvalpar som vill flytta till nya hem i februari då är dom 14 veckor gamla och redo för sina nya hem.

Det är inte roligt att sälja de men jag måste för att kunna slappna av. Vid mera info ring eller mejla MVH Lolita

  1. Jimmie Åkesson gästar Skavlan igen
  2. Mops valpar till salu blocket 2
  3. Svensk Engelska Bibeln X: Svenska Bibeln 1917 - Webster ́s 1833 - TruthBeTold Ministry - Google Böcker
  4. Nyckeln till frihet swesub
  5. Vad händer i Uppsala och övriga världen? - Marknadsportalen i Uppsala kommun
  6. Opera (webbläsare)
  7. Mops valpar till salu blocket 2015
  8. Vem "ska" höra av sig efter första dejten? - Flashback Forum
  9. Julkalender: Mysteriet På Greveholm 2 - Grevens Återkomst (2 - Film - CDON.COM
  10. Fritidshus till salu
  11. Mops valpar till salu blocket free
  12. Städer i tjeckien

Beskrivning Hejsan! Vi väntar Mops valpar i mitten på Maj!! Efter friska och sunda, utställda föräldrar med bra andning. Valparna kommer att vara leverans klara i Juli då dom är över 8 veckor. -Mor: Flash Of Joy Omega -Far: Fistinmist Bubble And Squeak Vid leverans kommer valparna att vara -Veterinär besiktigade -Vaccinerade -Chipmärkta -Avmaskade -Doldafel försäkrade i 3 år -Registrerade i Svenska Kennelklubben med registreringsbevis (Stamtavla). -Valppaket medföljer valpen vid leverans. Jag är väldigt noga med vart mina valpar hamnar och jag vill gärna fortsätta att ha kontakt när valpen flytta från mig. Vid seriöst intresse är ni varmt välkomna att kontakta mig och berätta en liten presentation om er själva och vad ni kan erbjuda en valp från mig. -Bild 1, 2, 3 valpar från tidigare kullar -Bild 4, 5 Mamma & Pappa till kommande valpar. OBS!! Lämna fullständigt namn och telefonnummer. Mops sedan 2007. Jag är medlem i svenska kennelklubben och rasklubben Mopsorden. Besök gärna min hemsida.

  1. Växjö kommun lediga tjänster
August 24, 2021